Traduceri acte auto

Traduceri acte auto Traduceri acte auto

In situatia inmatricularii in Romania a unui automobil strain rulat, respectiv in vederea stabilirii cuantumului diverselor taxe (ex.: timbrul de mediu), este necesara punerea la dispozitia organului fiscal competent a unor documente care sa ateste calitatea de proprietar al autovehiculului, data primei inmatriculari a acestuia, precum si nivelul noxelor.

 

In acest sens, este necesara traducerea autorizata a facturii auto sau a contractului de vanzare-cumaparare auto (care atesta proprietarul autovehicului), respectiv traducerea autorizata a certificatului de inmatriculare auto (in baza datelor din acest document autoritatea competenta va stabili cuantumul taxei - timbrul de mediu). O veste buna este ca, mai nou, nu se mai solicita ca traducerile autorizate ale actelor auto sa fie si legalizate notarial, deci, nu veti mai avea nevoie de traduceri acte auto legalizate.

 

Uno Traduceri va ofera servicii de traducere autorizata a actelor auto si faciliteaza legalizarea notariala a traducerilor in si din toate limbile de circulatie internationala si nu numai.

 

La solicitarea dumneavoastra, realizam traduceri acte auto intr-o singura zi, iar traducatorii care realizeaza aceste traduceri de acte auto sunt autorizati de Ministerul Justitiei din Romania.

 

Pentru a economisi din timpul dumneavoasta si a conferi rapiditate prestatiei noastre, ne puteti transmite online actele auto scanate. De asemenea, puteti efectua plata prin transfer bancar, iar noi va vom transmite traducerile autorizate ale actelor auto si legalizate prin curier la domiciul sau locul indicat de dvs (activitatea de curierat taxandu-se insa suplimentar).

 

Daca ati achizionat un autoturism rulat din Germania sau din Bulgaria, si va intereseaza ce acte auto trebuie traduse sau legalizate, accesati paginile noastre Traduceri acte auto Germania si Traduceri acte auto Bulgaria.

 

Pentru informatii suplimentare referitoare la traduceri acte auto precum si pentru a primi o oferta de pret, accesati pagina Contact sau contactati-ne direct la telefon 0724.812.363.

Vezi toate serviciile