Traduceri franceza

Efectuam traduceri in si din franceza si va punem la dispozitie serviciile noastre de traducere simpla (texte care nu necesita stampila traducatorului autorizat), traduceri autorizate (care au stampila traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei), traduceri legalizate notarial si traduceri specializate (medicale, traduceri de documente auto, traduceri juridice, traduceri economice si financiare). 

 

Traducerile simple si cele autorizate vor avea un termen de executie mai scurt, in timp ce traducerile legalizate notarial vor avea o durata in medie cu 1 zi in plus fata de primele.

 

Realizam si traduceri simple si autorizate de franceza in combinatie cu alte limbi de circulatie internationala.

 

In ceea ce priveste serviciile noastre de traduceri franceza, va asiguram de profesionalism si promptitudine, intrucat dispunem de o echipa de traducatori autorizati si cu experienta indelungata.

 

Pentru o evaluare mai exacta de pret precum si pentru stabilirea unui termen de predare, va invitam sa ne trimiteti materialele dvs. pe email la office@uno-traduceri.ro impreuna cu cerintele dvs., sau sa completati Formularul nostru special de cotatii online, dand click aici. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!

 

Despre limba franceza

 

Franceza este o limba romanica vorbita de 80 de milioane de oameni ca limba materna, 190 de milioane de oameni ca limba secundara si de inca 200 de milioane de oameni ca limba straina. Limba franceza detine un numar semnificativ de vorbitori in 57 de tari ale lumii.

 

Limba franceza este descendenta a limbii latine, ca si italiana, spaniola, romana si portugheza. Dezvoltarea limbii a fost influentata si de limbile celtice ale Galiei romane si de limba germanica a invadatorilor franci.

 

Limba franceza este limba oficiala in 29 de tari, marea majoritate formand ceea ce se numeste, in franceza, La Francophonie (comunitatea tarilor vorbitoare de limba franceza). Franceza este limba oficiala si in toate agentiile ONU si intr-un numar foarte mare de organizatii internationale. Franceza este a 3-a cea mai vorbita limba secundara din Uniunea Europeana, dupa germana si engleza. 

 

Dati click AICI pentru o estimare de pret privind serviciile noastre de traduceri franceza.

 

Punctul nostru de lucru:

 

Piata Romana - Palatul UGIR-1903

 

Str. George Enescu nr. 27-29

 

Etaj 4, camera 1, sector 1, Bucuresti

 

Program : Luni - Vineri de la 9.00 - 17.30

 

Cum ne puteti contacta:

 

Tel/fax: (004)021 310.32.84

 

Mobil: (004)0724.812.363 / (004) 0721.775.266

 

e-Mail:office@uno-traduceri.ro

www.facebook.com/unotraduceri