Traduceri tehnice

Traduceri tehnice Traduceri tehnice

UNO TRADUCERI dispune de o vasta experienta in traduceri tehnice autorizate, activand in acest domeniu din anul 2004. Consideram ca documentatiile tehnice reprezinta o componenta esentiala a oricarei afaceri de succes.

 

Totodata, credem ca este fundamental important ca traducerile tehnice sa fie realizate cu acuratete si atentie la detalii deosebite pentru a reda cat mai fidel caracteristicile din documentatia tehnica originala a produselor sau serviciilor dumneavoastra.

 

In acest sens, de-a lungul timpului, am selectat traducatori autorizati cu experienta, specializati in domeniul tehnic pentru realizarea de traduceri tehnice autorizate la cele mai inalte standarde de calitate.

 

 

Pentru a ne imbunatati continuu performantele si a indeplini exigentele impuse de specificul domeniului tehnic, traducatorii nostri utilizeaza programul TRADOS STUDIO 2009, care permite inclusiv lucrul cu memoria de termeni de specialitate pusa la dispozitie de dumneavoastra, pentru a obtine o acuratete sporita. De asemenea, pentru a oferi o calitate superioara traducerilor tehnice, inclusiv din punct de vedere vizual, realizam formatarea imaginilor si a schitelor tehnice pe care le inseram in cuprinsul traducerilor tehnice autorizate.

 

Uno Traduceri realizeaza traduceri tehniceautorizate dintr-o gama diversificata de domenii

  • traduceri autorizate caiete de sarcini pentru licitatii
  • traduceri autorizate specificatii tehnice
  • traduceri autorizate manuale de utilizare
  • traduceri autorizate certificate de garantie
  • traduceri autorizate certificate de conformitate ISO
  • traduceri autorizate documentatii de certificare ISO
  • traduceri autorizate din domeniul IT

 

Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa folositi Formularul de Cere o Cotatie, sau contactati-ne direct la office[at]uno-traduceri.ro sau la telefon 0724.812.363 pentru o consiliere rapida.

 

Traduceri tehnice Traduceri tehnice

Vezi toate serviciile