Despre Noi

Despre Noi Despre Noi

Uno Traduceri - birou de traduceri autorizate, legalizate si interpretariat. Profesionalism, acuratete si promptitudine!

Mark Twain sustinea ca diferenta dintre o traducere exacta si una aproape exacta poate fi precum diferenta dintre zi si noapte.

Tindem sa-l credem de vreme ce, inainte sa devina faimos datorita operelor sale, Twain a lucrat ca traducator.

 

Inca din 2004, Uno Traduceri, birou de traduceri in Bucuresti, furnizeaza servicii integrate de traduceri autorizate pentru clientii cu care si-a creat parteneriate solide.

Cerintele dumneavoastra sunt pentru noi extrem de importante si, de aceea, firma noastra de traduceri va ofera servicii de traduceri autorizate scrise si servicii de interpretariat, inclusiv in regim de urgenta, facilitam legalizarea notariala a traducerilor autorizate in situatiile in care se impune si, nu in ultimul rand, avem grija ca acestea sa va fie livrate in cel mai scurt timp.

Trebuie spus ca atat traducatorii nostri in-house, cat si echipa noastra extinsa de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, care au fost selectati cu atentie in decursul anilor, ne ajuta sa mentinem un nivel ridicat al calitatii traducerilor autorizate realizate si sa dam curs cu profesionalism oricarei solicitari venite din partea dumneavoastra.

Pentru ca stim cat de important este timpul pentru fiecare dintre noi, va oferim inclusiv posibilitatea colaborarii de la distanta. Astfel, incepand cu preluarea cererii dumneavoastra de oferta pentru traduceri autorizate, continuand cu transmiterea cotatiei de pret, stabilirea comenzii, livrarea traducerilor si plata prin internet banking, totul se poate realiza online, fara sa fiti nevoiti sa va va parasiti biroul.

Daca traducerea este necesara pe suport hartie, aceasta va va fi livrata prin curierat rapid. Pentru comenzi ce depasesc 350 RON, livrarea este gratuita!

Ce poate fi mai simplu?

Manager, 

Oana Dinu

Despre Noi Despre Noi

 

Despre Noi Despre Noi