Traduceri bulgara

Efectuam traduceri in si din limba bulgara si va punem la dispozitie serviciile noastre de traducere simpla (texte care nu necesita stampila traducatorului autorizat), traduceri autorizate (care au stampila traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei), traduceri legalizate notarial si traduceri specializate (medicale, traduceri de documente auto, traduceri juridice, traduceri economice si financiare).

Pentru traducerile in si din bulgara cu regim special (medicale, economice, texte publicitare, literare, etc.) va putem oferi servicii de traducere realizata de traducatori nativi. Un traducator nativ de limba bulgara va stii cel mai bine sa transpuna mesajul real al textului dvs. catre persoanele vorbitoare de limba bulgara.

 

Traducerile simple si cele autorizate vor avea un termen de executie mai scurt, in timp ce traducerile legalizate notarial vor avea o durata in medie cu 1 zi in plus fata de primele.

 

Realizam si traduceri simple si autorizate de bulgara in combinatie cu alte limbi de circulatie internationala.

 

In ceea ce priveste serviciile noastre de traduceri bulgara, va asiguram de profesionalism si promptitudine, intrucat dispunem de o echipa de traducatori autorizati si cu experienta indelungata.

 

Pentru o evaluare mai exacta de pret precum si pentru stabilirea unui termen de predare, va invitam sa ne trimiteti materialele dvs. pe email la office@uno-traduceri.ro impreuna cu cerintele dvs., sau sa completati Formularul nostru special de cotatii online, dand click aici. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!

 

Despre limba bulgara

 

Limba bulgara este o limba indo-europeana, care apartine de ramura sudice a limbilor slave, impreuna cu macedoneana, sarbo-croata si slovena. Limba bulgara este foarte asemanatoare cu limba macedoneana.

 

Bulgara este limba oficiala in Bulgaria, insa mai este vorbita si de comunitati din Republica Macedonia, Canada, Grecia, Ungaria, Israel, Republica Moldova, Romania, Serbia, Turcia, Ucraina si SUA, avand un numar total de vorbitori estimat la 9 milioane. Vorbitorii de limba bulgara se numesc bulgari.

 

Limba bulgara folose?te alfabetul chirilic, dar exista si un alfabet latin pentru respectarea unor norme de standard internationale.

 

Dati click AICI pentru o estimare de pret privind serviciile noastre de traduceri bulgara.

 

Punctul nostru de lucru:

 

Piata Romana - Palatul UGIR-1903

 

Str. George Enescu nr. 27-29

 

Etaj 4, camera 1, sector 1, Bucuresti

 

Program : Luni - Vineri de la 9.00 - 17.30

 

Cum ne puteti contacta:

 

Tel/fax: (004)021 310.32.84

 

Mobil: (004)0724.812.363 / (004) 0721.775.266

 

e-Mail: office@uno-traduceri.ro

 

www.facebook.com/unotraduceri