Traduceri Autorizate

 

Traduceri Autorizate Traduceri Autorizate

Atunci cand vi se solicita traduceri autorizate, inseamna ca este necesara traducerea documentelor dumneavoastra cu aplicarea stampilei si a semnaturii traducatorilor autorizati de Ministerul de Justitie din Romania.

Traducerile autorizate si legalizate au aplicate, suplimentar stampilei si semnaturii traducatorului autorizat, semnatura si stampila Notarului Public, care legalizeaza astfel semnatura traducatorului autorizat, precum si copia documentului original, atasata la traducerea autorizata, pentru a proba realizarea traducerii autorizate a unui document oficial, original (de obicei semnat si stampilat la nivelul unor institutii abilitate).

Uno Traduceri va pune la dispozitie urmatoarele servicii de traduceri autorizate in Bucuresti:

 

Toate traducerile furnizate de Uno Traduceri sunt realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei din Romania, care dispun de o vasta experienta in domeniu. La cerere, va putem oferi mai multe exemplare de traduceri autorizate ale documentelor dumeavoastra. In plus, daca este necesar, traducerile autorizate realizate de Uno Traduceri pot fi transformate in traduceri legalizate notarial, pentru care se va achita suplimentar onorariul solicitat de notarul public.


Din 2004, de cand ne-am inceput activitatea in domeniul traducerilor autorizate, pastram o arhiva a tuturor traducerilor realizate in cadrul biroului Uno Traduceri, iar la cerere, oferim clientilor nostri formatul electronic al traducerilor pe care le-au solicitat anterior, fara nici niciun cost suplimentar.


Pentru a obtine o oferta personalizata de traduceri autorizate, nu ezitati sa folositi formularul Cereti o cotatie, sa consultati pagina cu Preturi, sau sa ne contactati direct la office@uno-traduceri.ro, precum si la telefon 0724 812 363 pentru detalii suplimentare. Servicii profesioniste de traduceri autorizate online!

Vezi toate serviciile