Traduceri germana

Efectuam traduceri in si din germana si va punem la dispozitie serviciile noastre de traducere simpla (texte care nu necesita stampila traducatorului autorizat), traduceri autorizate (care au stampila traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei), traduceri legalizate notarial si traduceri specializate (medicale, traduceri de documente auto, traduceri juridice, traduceri economice si financiare). 

 

Traducerile simple si cele autorizate vor avea un termen de executie mai scurt, in timp ce traducerile legalizate notarial vor avea o durata in medie cu 1 zi in plus fata de primele.

 

Realizam si traduceri simple si autorizate de germana in combinatie cu alte limbi de circulatie internationala.

 

In ceea ce priveste serviciile noastre de traduceri germana, va asiguram de profesionalism si promptitudine, intrucat dispunem de o echipa de traducatori autorizati si cu experienta indelungata.

 

Pentru o evaluare mai exacta de pret precum si pentru stabilirea unui termen de predare, va invitam sa ne trimiteti materialele dvs. pe email la office@uno-traduceri.ro impreuna cu cerintele dvs., sau sa completati Formularul nostru special de cotatii online, dand click aici. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!

 

Despre limba germana

 

Limba germana apartine grupului vestic al limbilor germanice. Formeaza impreuna cu neerlandeza un continuum dialectal. Germana este limba oficiala in Germania, Austria si Liechtenstein, una din limbile oficiale in Belgia (alaturi de neerlandeza si franceza), Elvetia (impreuna cu franceza, retoromana si italiana) si Luxemburg (impreuna cu franceza si luxemburgheza), precum si limba oficiala regionala in regiunea autonoma Tirolul de Sud din nordul Italiei (alaturi de italiana), Raionul national german Halbstadt din Rusia (alaturi de limba rusa) si Raionul national german Azovo din Rusia (alaturi de limba rusa).

 

Pana in anul 1990 limba germana a fost si una dintre limbile oficiale ale Namibiei (alaturi de afrikaans si engleza; din 1990 este limba nationala). Intr-o serie de localitati din Danemarca, Polonia, Slovacia, Ungaria si Romania germana are statut de limba co-oficiala locala.

 

Dati click AICI pentru o estimare de pret privind serviciile noastre de traduceri germana.

 

Punctul nostru de lucru:

 

Piata Romana - Palatul UGIR-1903

 

Str. George Enescu nr. 27-29

 

Etaj 4, camera 1, sector 1, Bucuresti

 

Program : Luni - Vineri de la 9.00 - 17.30

 

Cum ne puteti contacta:

 

Tel/fax: (004)021 310.32.84

 

Mobil: (004)0724.812.363 / (004) 0721.775.266

 

e-Mail: office@uno-traduceri.ro

 

www.facebook.com/unotraduceri