Traduceri acte auto Germania

De cele mai multe ori, in situatia achizitionarii unui autoturism sau vehicul din Germania, de exemplu, se intocmesc mai multe acte, iar in cadrul demersurilor vizand inmatricularea vehiculului in Romania, apar neclaritati in ceea ce priveste actele auto care trebuie traduse si (sau) legalizate, noii proprietari fiind interesati sa stabileasca daca le sunt necesare traduceri acte auto sau traduceri acte auto legalizate.

 

Avand in vedere modificarile frecvente care apar in continutul cadrului legislativ din Romania care reglementeaza inmatricularile auto - in general, si inmatricularile auto rulate in strainatate - in particular, respectiv stabilirea cuantumului diverselor taxe care trebuie platite intr-o astfel de situatie (taxa de poluare, taxa de prima inmatriculare etc.), va recomandam sa va adresati inclusiv autoritatilor fiscale competente, pentru a stabili daca respectivele traduceri de acte auto din Germania  necesita legalizare notariala sau este suficienta doar traducerea autorizata a actelor auto cu stampila traducatorului autorizat aplicata.

 

In imaginea de mai jos puteti gasi un exemplu util pentru traduceri acte auto din Germania, respectiv un colaj cu acele acte auto din Germania care trebuie traduse si legalizate, pentru ca dvs. sa le identificati mai usor: certificatul de inmatriculare partea I si partea a II-a, respectiv factura de achizitionare a masinii sau contractul de vanzare-cumparare, documente din care trebuie sa reiasa data primei inmatriculari a vehiculului precum si identitatea cumparatorului.

 

Pentru a obtine o oferta personalizata de traduceri acte auto, nu ezitati sa folositi formularul Cereti o cotatie, sa consultati pagina cu Preturi, sau sa ne contactati direct la office@uno-traduceri.ro sau la telefon 0721.775.266 pentru mai multe amanunte. Servicii profesioniste de traduceri acte auto online!


 

 

Traduceri acte auto Germania Traduceri acte auto Germania

Vezi toate serviciile