De ce Uno Traduceri?

In cele ce urmeaza va prezentam cateva motive pentru a angaja o colaborare cu Uno Traduceri atunci cand va sunt necesare traduceri autorizate

 

La Uno Traduceri, traducerile sunt realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei din Romania, care dispun de un inalt nivel de pregatire profesionala si au o experienta vasta in domeniul de activitate.

 

Fiecare comanda preluata de Uno Traduceri beneficiaza de atentia unui manager de proiect, care ofera clientului consultanta specializata si, ulterior, se va asigura ca produsul final - traducerile autorizate respecta intocmai cerintele impuse de client, atat din punct de vedere al calitatii, cat si in ceea ce priveste termenele de predare.

 

Facilitam legalizarea notariala a traducerilor autorizate in situatia in care, in cadrul activitatii dumneavoastra, va sunt necesare traduceri legalizate.

 

Sistemul Uno Traduceri de management al calitatii serviciilor de traducere a fost certificat (2012) in conformitate cu standardele SR EN 15038/ 2006 si SR EN ISO 9001:2008.

 

Oferim:

 

- solutii personalizate atat pentru persoane juridice  cat si pentru persoane fizice: legalizare, supralegalizare / apostilare, traducatori autorizati cu experienta in domeniile tehnic, juridic, economic sau medical, prestarea serviciilor in baza unui contract - optional;

 

- conditii flexibile de colaborare: prestatii in regim de urgenta, consultanta online non-stop, punct de lucru ultracentral, livrarea traducerilor care client;

 

- conditii flexibile de plata a serviciilor de traducere autorizata: OP, cash, avans sau post-prestatie (in cazul colaborarilor pe baza de contract).

 

Asiguram prin contract confidentialitatea datelor dumneavoastra (suntem inregistrati in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal al Autoritatii pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, cu nr. 26719/2012).