About us

Inca din 2004, furnizam servicii integrate de traduceri autorizate pentru clientii nostri, cu care ne-am creat parteneriate solide.

 

Cerintele dumneavoastra sunt pentru noi extrem de importante si, de aceea, va oferim servicii de traduceri autorizate scrise si interpretariat, inclusiv in regim de urgenta, facilitam legalizarea notariala a traducerilor in situatiile in care se impune si, nu in ultimul rand, avem grija ca acestea sa va fie livrate in cel mai scurt timp.

 

Trebuie spus ca atat traducatorii nostri in-house, cat si echipa noastra extinsa de colaboratori, care au fost selectati cu mare grija in decursul anilor, ne ajuta sa mentinem un nivel ridicat al calitatii traducerilor realizate si sa dam curs cu profesionalism oricarei cereri venite din partea dumneavoastra.

 

Pentru ca stim cat de important este timpul pentru fiecare dintre noi, va oferim inclusiv posibilitatea colaborarii de la distanta. Astfel, incepand cu plasarea comenzii, continuand cu primirea cotatiei de pret sau plata prin internet banking si pana la livrarea traducerilor, totul se poate realiza online, fara sa fiti nevoiti sa va va parasiti biroul.

Daca traducerea este necesara pe suport de hartie, aceasta va va fi livrata prin curierat rapid, iar pentru comenzi ce depasesc 300 RON, livrarea este gratuita! 

 

Ce poate fi mai simplu?


Manager,

Oana Dinu