Certified translations

TRADUCERI AUTORIZATE

Atunci cand clientilor nostri li se solicita traduceri autorizate, înseamna ca este suficienta traducerea documentelor lor de catre traducatori autorizati de Ministerul de Justitie, avand aplicata stampila si semnatura acestora. Traducerile autorizate si legalizate mai au în plus fata de stampila si semnatura traducatorului autorizat, pe cea a Notarului Public care legalizeaza semnatura traducatorului, precum si copia documentului original, atasata la traducere, pentru a proba ca este vorba de o traducere a unui document oficial, original (de obicei semnat si stampilat de catre persoane si institutii abilitate).


Toate traducerile furnizate de Uno Traduceri sunt realizate de traducatori autorizati, astfel ca nu reprezinta pentru noi o problema în a va furniza la cerere oricate exemplare de traduceri autorizate, pentru documentele de care aveti nevoie. În plus, ulterior, daca apare aceasta necesitate, traducerile autorizate pot fi transformate in traduceri legalizate notarial.


Din 2004, de cand ne-am început activitatea, pastram o arhiva a tuturor traducerilor realizate de noi, si la cerere, oferim clientilor nostri formatul electronic al traducerilor solicitate de acestia, fara nici niciun cost adaugat. De asemenea, un client poate veni oricand la noi sa mai solicite un exemplar (sau mai multe) al traducerii, si eventual sa ne solicite facilitarea legalizarii acestora, pentru care se va achita un onorariu.
Realizam traduceri autorizate pentru dosare de emigrare, pentru medici, asistenti, dar si pentru alte profesii.


Traducem dosare pentru emigrare în Canada, Marea Britanie, Franta, Olanda, Belgia, Italia, Spania, dar si pentru alte tari (traducerea de caziere, contracte de munca, state de plata, carti de munca, adeverinte de la angajator, analize medicale, etc.).


Efectuam de asemenea traduceri autorizate pentru acte de studii, ce pot fi necesare pentru emigrare sau pur si simplu pentru a echivala calificari obtinute în strainatate.

Realizam traduceri profesioniste pentru urmatoarele tipuri de documente de studii:

  1. Traduceri de diplome;
  2. Traduceri de certificate de absolvire/adeverinte;
  3. Traduceri de foi matricole, respectand denumirile standard ale institutiilor de învatamant, traducerea standard a acestora, precum si traducerea standard a anumitor materii de studiu, planuri de scolarizare, scrisori de recomandare, CV-uri, scrisori de intentie, etc.;

Traduceri medicale

  • Furnizam traduceri autorizate de documente medicale (analize, rapoarte medicale, diagnostice si scheme de tratament). Traducatorii nostri autorizati au o vasta experienta în cazul traducerilor autorizate medicale.

Traduceri juridice si economice

 

  • Pentru documente juridice ce nu necesita legalizare, stampila traducatorului autorizat de Ministerul de Justitie poate fi suficienta.

Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa folositi Formularul de cotatie online, sa consultati pagina cu Tarife, sau contactati-ne direct la office[at]uno-traduceri.ro sau la telefon 0724812363 pentru mai multe amanunte.

See all services