Traduceri suedeza

Efectuam traduceri in si din limba suedeza si va punem la dispozitie serviciile noastre de traducere simpla (texte care nu necesita stampila traducatorului autorizat), traduceri autorizate (care au stampila traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei), traduceri legalizate notarial si traduceri specializate (medicale, traduceri de documente auto, traduceri juridice, traduceri economice si financiare). 

 

Traducerile simple si cele autorizate vor avea un termen de executie mai scurt, in timp ce traducerile legalizate notarial vor avea o durata in medie cu 1 zi in plus fata de primele.

 

Realizam si traduceri simple si autorizate de suedeza in combinatie cu alte limbi de circulatie internationala.

 

In ceea ce priveste serviciile noastre de traduceri suedeza, va asiguram de profesionalism si promptitudine, intrucat dispunem de o echipa de traducatori autorizati si cu experienta indelungata.

 

Pentru o evaluare mai exacta de pret precum si pentru stabilirea unui termen de predare, va invitam sa ne trimiteti materialele dvs. pe email la office@uno-traduceri.ro impreuna cu cerintele dvs., sau sa completati Formularul nostru special de cotatii online, dand click aici. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!

 

Despre limba suedeza

 

Limba suedeza este vorbita in majoritate in Suedia, si in minoritate in Finlanda. De asemenea, suedeza este vorbita in alte parti ale lumii unde exista o minoritate etnica suedeza (de exemplu, in SUA). Suedeza este una din limbile scandinave, o sub-grupa a limbilor germanice (indo-europene). Limba suedeza este foarte apropiata lingvistic de limba daneza si norvegiana.

 

Dati click AICI pentru o estimare de pret privind serviciile noastre de traduceri suedeza.

 

Punctul nostru de lucru:

 

Piata Romana - Palatul UGIR-1903

 

Str. George Enescu nr. 27-29

 

Etaj 4, camera 1, sector 1, Bucuresti

 

Program : Luni - Vineri de la 9.00 - 17.30

 

Cum ne puteti contacta:

 

Tel/fax: (004) 021 310.32.84

 

Mobil: (004) 0724.812.363 / (004) 0721.775.266

 

e-Mail: office@uno-traduceri.ro

 

www.facebook.com/unotraduceri