Traduceri polona

Efectuam traduceri in si din limba polona si va punem la dispozitie serviciile noastre de traducere simpla (texte care nu necesita stampila traducatorului autorizat), traduceri autorizate (care au stampila traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei), traduceri legalizate notarial si traduceri specializate (medicale, traduceri de documente auto, traduceri juridice, traduceri economice si financiare). 

 

Traducerile simple si cele autorizate vor avea un termen de executie mai scurt, in timp ce traducerile legalizate notarial vor avea o durata in medie cu 1 zi in plus fata de primele.

 

Realizam si traduceri simple si autorizate de polona in combinatie cu alte limbi de circulatie internationala.

 

In ceea ce priveste serviciile noastre de traduceri polona, va asiguram de profesionalism si promptitudine, intrucat dispunem de o echipa de traducatori autorizati si cu experienta indelungata.

 

Pentru o evaluare mai exacta de pret precum si pentru stabilirea unui termen de predare, va invitam sa ne trimiteti materialele dvs. pe email la office@uno-traduceri.ro impreuna cu cerintele dvs., sau sa completati Formularul nostru special de cotatii online, dand click aici. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!

 

Despre limba polona

 

Limba polona este o limba slava de vest, vorbita de aproximativ 42,5 milioane de persoane in intreaga lume, in principal in Polonia. Precedata de rusa si urmata de ucraineana, este cea de-a doua limba slava dupa numarul vorbitorilor. Astazi, limba poloneza este limba oficiala in Polonia, unde este folosita de 37-38 milioane de vorbitori nativi.

 

Poloneza este principala reprezentanta a limbilor lehitice, ramura a limbilor slave de vest. Lexicul este in mare parte comun cu cel al limbilor slave invecinate, in special slovaca (ruda cea mai apropiata), ceha, bielorusa si ucraineana.

 

Dati click AICI pentru o estimare de pret privind serviciile noastre de traduceri polona.

 

Punctul nostru de lucru:

 

Piata Romana - Palatul UGIR-1903

 

Str. George Enescu nr. 27-29

 

Etaj 4, camera 1, sector 1, Bucuresti

 

Program : Luni - Vineri de la 9.00 - 17.30

 

Cum ne puteti contacta:

 

Tel/fax: (004)021 310.32.84

 

Mobil: (004)0724.812.363 / (004) 0721.775.266

 

e-Mail: office@uno-traduceri.ro

 

www.facebook.com/unotraduceri