Traduceri pentru companii

 Traduceri pentru companii

 

 

Cu o experienta vasta si completa in traduceri de calitate, biroul nostru se adreseaza si companiilor, propunandu-le acestora oferte personalizate de traduceri in si din diferite limbi straine.

 

 

 

 

 

Stim ca furnizorii, clientii, angajatii sau autoritatile statului solicita companiilor traducerea diverselor documente. Noi beneficiem de experienta necesara realizarii celor mai sigure si mai rapide traduceri, propunand companiilor nu doar servicii de traduceri, ci si un parteneriat durabil.

 

Constienta de importanta unei traduceri sigure, echipa Uno Traduceri garanteaza companiilor partenere traduceri de calitate, de la simple documente juridice pana la cataloage tehnice multilingve. Asiguram traduceri din si in 26 de limbi, insa cea mai solicitata combinatie lingvistica este engleza-romana (peste 50% din solicitarile companiilor cu care lucram).

 

Atat traducatorii nostri in-house, cat si echipa noastra extinsa de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, selectati cu atentie in decursul anilor, ne ajuta sa mentinem un nivel ridicat al calitatii traducerilor autorizate realizate si sa dam curs cu profesionalism oricarei solicitari venite din partea dumneavoastra.

 

Suntem specializati in traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice, traduceri financiare, traduceri de acte auto, etc. In vederea unei eventuale colaborari sau pentru mai multe informatii privind oferta noastra de traduceri pentru companii, ne puteti contacta la numerele de telefon (004) 0724.812.363 / (004) 0721.775.266 sau la adresa de email office@uno-traduceri.ro.

 

Companiile alaturi de care am dezvoltat proiecte de traduceri diverse pot fi vizualizate in rubrica Portofoliu a site-ului nostru.

Vezi toate noutatile