Traduceri greaca

Efectuam traduceri in si din limba greaca si va punem la dispozitie serviciile noastre de traducere simpla (texte care nu necesita stampila traducatorului autorizat), traduceri autorizate (care au stampila traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei), traduceri legalizate notarial si traduceri specializate (medicale, traduceri de documente auto, traduceri juridice, traduceri economice si financiare). 

 

Traducerile simple si cele autorizate vor avea un termen de executie mai scurt, in timp ce traducerile legalizate notarial vor avea o durata in medie cu 1 zi in plus fata de primele.

 

Realizam si traduceri simple si autorizate de greaca in combinatie cu alte limbi de circulatie internationala.

 

In ceea ce priveste serviciile noastre de traduceri greaca, va asiguram de profesionalism si promptitudine, intrucat dispunem de o echipa de traducatori autorizati si cu experienta indelungata.

 

Pentru o evaluare mai exacta de pret precum si pentru stabilirea unui termen de predare, va invitam sa ne trimiteti materialele dvs. pe email la office@uno-traduceri.ro impreuna cu cerintele dvs., sau sa completati Formularul nostru special de cotatii online, dand click aici. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!

 

Despre limba greaca

 

Greaca este o limba indo-europeana, vorbita in Grecia incepand cel putin cu secolul XVII i.Hr.. Inca din primele timpuri de cand s-au pastrat documente scrise, adica incepand cu epopeile lui Homer, limba greaca apare impartita in mai multe dialecte. La origine a existat o mare varietate de dialecte, sistematizate azi in patru grupuri : arcado-cipriot, occidental, eolian si ionian-atic.

 

Dati click AICI pentru o estimare de pret privind serviciile noastre de traduceri greaca.

 

Punctul nostru de lucru:

 

Piata Romana - Palatul UGIR-1903

 

Str. George Enescu nr. 27-29

 

Etaj 4, camera 1, sector 1, Bucuresti

 

Program : Luni - Vineri de la 9.00 - 17.30

 

Cum ne puteti contacta:

 

Tel/fax: (004)021 310.32.84

 

Mobil: (004)0724.812.363 / (004) 0721.775.266

 

e-Mail: office@uno-traduceri.ro

 

www.facebook.com/unotraduceri