Traduceri acte auto din Germania la urgenta

In ultima perioada, am constatat ca marea majoritate a clientilor care ne solicita traducerea autorizata a actelor autoturismelor rulate, achizitionate din Germania, doresc prestarea acestui serviciu in regim de urgenta.

 

In aceasta situatie, am realizat demersurile necesare pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, respectiv scurtarea la minim a termenului de realizare a traducerilor autorizate ale actelor auto, corespunzatoare combinatiei interlingvistice germana - romana.

 

Astfel, in prezent, biroul de traduceri autorizate Uno Traduceri poate oferi celor interesati traducerea actelor auto din limba germana in limba romana in cursul aceleiasi zile, pentru comenzile ferme inregistrate in prima parte a zilei lucratoare, sau, in maxim 24h, pentru comenzile ferme inregistrate in cea de-a doua parte a zilei lucratoare.

 

Si ca lucrurile sa fie si mai simple pentru clientii nostri, am organizat intreaga activitate de traduceri autorizate ale actelor auto din Germania, astfel incat, de la plasarea comenzii si pana la predarea documentelor traduse, solicitantul sau beneficiarul nu este nevoit sa se deplaseze la sediul nostru.

 

Astfel, plasarea comenzii si plata prestatiei aferente se pot realizeaza exclusiv online, iar livrarea traducerilor autorizate ale actelor auto se poate realiza prin intermediul postei sau curierului rapid (activitatea de curierat se taxeaza suplimentar prestatiei noastre).

Vezi toate noutatile