Termeni si Conditii

 Acest website isi propune sa prezinte serviciile oferite de UNO TRADUCERI pe piata de traduceri din Romania.

Utilizarea site-ului si accesul la informatiile oferite de acesta presupune, implicit, acceptarea termenilor si conditiilor, asa cum sunt prezentate mai jos.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii, ori a oricarei prevederi din acestea, astfel cum acestea sunt formulate prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.
Va informam in acest sens ca aceste conditii de utilizare se pot modifica oricand, fara un preaviz sau notificare, ramanand in sarcina utilizatorului de a le verifica la fiecare accesare. Prin sintagma "utilizator" se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest website.

Termeni si conditii de ordin general:

 

1.Protectia datelor cu caracter personal


Pentru o parte din serviciile oferite de site-ul nostru se impune colectarea unor date cu caracter personal, respectiv a celor care permit identificarea persoanei. Informatiile oferite in acest sens vor fi folosite exclusiv in scopul declarat. Aceste date nu vor fi folosite in scop publicitar, pentru a va trimite mesaje nesolicitate, si nu le vom transmite altei persoane, cu exceptia cazurilor in care exista o dispozitie legala imperativa cu privire la acest aspect.
S.C. UNO-INVEST-TEAM SRL este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date Personale cu Nr. 26917/2012 tinut de Autoritatea pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

2. Calitate

Uno-traduceri.ro nu poate fi facuta responsabila pentru niciun fel de daune cauzate direct sau indirect de functionarea site-ului si nici de eventuale disfunctionalitati ale acestuia. Echipa noastra nu poate garanta acuratetea si prezenta paginilor afisate de browserul Dvs si nici comunicarea intre nodurile internet.

 

3. Link-uri

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.


4. Drept de proprietate intelectuala

Continutul si design-ul Uno-traduceri.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Uno-traduceri.ro apartin Uno-traduceri.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele uno-traduceri.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Uno-traduceri.ro

 

5. Schimbari ale site-ului

Uno-traduceri.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau.

 

6. Limitarea raspunderii

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv, dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora, Administratorul Site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

 

7. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

 

8. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

 

Date societate:

UNO-INVEST-TEAM SRL

J40/124/2005

RO 17096442

Sediu social: Bucuresti, Sos. Iancului nr. 21, bl. 106A, sc. A, ap. 2, sector 2.

 

9. Securitatea datelor personale si a informatiilor / GDPR

Pentru UNO TRADUCERI este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le-ati pus la dispozitie. 

Din data de 25 mai 2018 devine direct aplicabil si in Romania, Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in cele ce urmeaza "Regulamentul").

Scopul principal al Regulamentului este cresterea nivelului de protectie a datelor personale (ale persoanelor fizice) si crearea unui climat de incredere, care sa permita fiecarei persoane (fizice) sa detina si sa exercite controlul efectic, direct si prompt asupra prelucr[rii propriilor sate cu caracter personal.

Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa va informam despre cum protejam datele dvs personale, respectiv despre cum ne insusim, aplicam si respectam prevederile Regulamentului in aceasta privinta.

A. Datele personale prelucrate

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele de identificare ale clientilor persoane fizice si juridice, datele demografice, de localizare sau orice (alte) date personale pe care le colectam direct de la clienti sau din alte surse (controlabile sau verificabile), atunci cand deveniti clientul nostru sau cand folositi serviciile noastre. De asemenea, mai apar date personale in documentele cu care va prezentati la sediul nostru sau pe care le trimiteti prin email.

B. Scopurile in care prelucram datele personale

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a putea prelucra comenzile (facturare, livrarea serviciilor comandate, confirmarea comenzilor, facilitarea comunicarii), dar si datele continute in documentele furnizate de client in scopul traducerilor.

Pe de alta parte, mai prelucram datele dvs personale si pentru a va oferi, la cerere, asistenta cu privire la comenzile online, pentru a va identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare sau la sediul UNO TRADUCERI; in scop de marketing, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care vi le oferim si, nu il ultima instanta, pentru a preveni si combate fraudele sau activitatile de spalare a banilor, etc.

Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate cu clientii nostri (persoane fizice) cu Uno Traduceri, fie pe necesitatea de a respecta o obligatie legala imperativa, ori pe interesul nostru legitim sau un interes public major (cum ar fi apararea nationala, ordinea publica sau siguranta nationala), fie, dupa caz, pe consimtamantul dvs, daca v-ati manifestat optiunea expresa in acest sens.

C. Administrarea acordurilor exprimate de clienti. Posibilitatea schimbarii optiunilor

Ca sa va asiguram un acces simplu, direct si facil, va rugam sa tineti cont de faptul ca aveti posibilitatea sa verificati si sa modificati oricand acordurile pe care vi le-ati exprimat pana in prezent in relatia cu noi. O puteti face fie trimitand o solicitare la adresa: office@uno-traduceri.ro, fie prin posta la adresa punctul nostru de lucru (Str. George Enescu nr. 27-29, Palatul UGIR 1903, sector 1, Bucuresti), fie solicitand acest lucru in scris, direct la sediul nostru, prin completarea, semnarea si depunerea unui formular special dedicat de verificare a situatiei - la zi - a acordurilor exprimate de catre dvs., cu privire la o anumita/-ite chestiune/-uni determinate.

 

 

 

Va multumim,
Echipa Uno-traduceri.ro