Politica de confidentialitate

Colectarea si utilizarea Datelor personale si a altor informatii ale utilizatorului

Informatiile pe care le trimiteti catre www.uno-traduceri.ro sunt protejate prin legile europene si romane de protectie a datelor. Datele personale sunt inregistrate si gestionate de uno-traduceri.ro si sunt utilizate pentru asistarea utilizarii produselor si/sau a serviciilor noastre online. Daca ne trimiteti Date personale suplimentare pentru a primi, in schimb, informatii (de exemplu, brosuri, cataloage), datele respective sunt colectate si stocate. Aceste date ne permit sa completam solicitarea dvs. de informatii. Informatiile vor fi stocate intr-un mediu adecvat din punct de vedere al sigurantei si protectiei atat timp cat uno-traduceri.ro le considera ca ajutand la imbunatatirea comunicarii cu dvs. Daca doriti sa eliminati partial sau total detaliile proprii din registrul nostru, contactati SC UNO-INVEST-TEAM SRL, Bucuresti, Str. George Enescu 27-29, Palatul UGIR 1903, etaj 4, camera 1, email: office[at]uno-traduceri.ro; tel: 021 310 32 84.

Societatea noastra este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 26719/2012, tinut de Autoritatea pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.

De asemenea, UNO TRADUCERI colecteaza si informatii nepersonale despre utilizarea Site-ului. Aceste informatii sunt colectate in mod colectiv si sunt utilizate numai in scopuri interne, pentru a ne ajuta sa va imbunatatim experienta online si pentru a va facilita accesarea Site-ului. Este posibil ca UNO TRADUCERI sa conecteze aceste informatii la Datele personale ale utilizatorilor pentru a determina ce materiale sunt accesate de respectivii utilizatori, ceea ce ne permite sa imbunatatim Site-ul uno-traduceri.ro nu colecteaza in mod intentionat niciun fel de Date personale de la copiii sub 18 ani si nu isi adreseaza site-ul Web minorilor. Recomandam parintilor si reprezentantilor legali sa se intereseze in mod activ asupra activitatilor si intereselor online ale copiilor.

Transferul datelor personale
UNO TRADUCERI nu va transfera (decat in scop de rutare) Datele personale pe care le furnizati in cadrul Site-ului catre nicio alta terta parte, decat (a) daca va dati acordul, (b) daca se solicita prin lege sau hotarare judecatoreasca, (c) pentru protejarea si apararea drepturilor sau proprietatii UNO TRADUCERI, (d) pentru protejarea sigurantei personale a utilizatorilor Site-ului, (e) catre persoane sau companii cu care UNO TRADUCERI a incheiat contracte pentru efectuarea operatiunilor interne ale Site-ului sau ale activitatilor sale de afaceri sau (f) daca, in mod rezonabil, consideram ca acestea sunt supuse legii, unui regim obligatoriu sau unui contract care sustine principiile tratamentului corect si ale unui nivel adecvat de protectie a Datelor personale. UNO TRADUCERI isi rezerva dreptul exclusiv de a contacta autoritatile competente in cazul in care observa activitati ilegale sau care incalca termenii de utilizare ai UNO TRADUCERI.